Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده اظهار کرد: مشکل تمایل در ازدواج جوانان نداریم بلکه مشکل توان و عدم در اختیار قراردادن امکانات به جوانان است.

کبری خزعلی به بیان دلایل کاهش ازدواج جوانان پرداخت و گفت: تمایل به ازدواج یک میل فطری وطبیعی است و ۱۶ میلیون جوان منتظر ازدواج هستند و این کار حمایت‌های اجتماعی دولت و در ابتدا حمایت‌هایی را از درون خانواده می‌طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: نیاز به ازدواج بروز پیدا کرده است و اکنون دارد به انحراف کشیده می‌شود بنابراین جوانان را نباید مقصر به نداشتن تمایل برای ازدواج دانست.


به گفته‌ خزعلی، طبق تحقیقات انجام شده افرادی که ازدواج می‌کنند تمایل به داشتن دو تا سه فرزند دارند اما واقعیت جامعه خیلی کمتر از این آمار است.


این استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در برنامه زنده باد زندگی شبکه دوم سیما، با اشاره به هراس فرزند آوری در کشور گفت: این هراس حاصل فرهنگ سازی ۵۰ ساله در کشور است و سال‌هاست که کلمه‌ بارداری را باخطر بیان می‌کنند.


خزعلی معتقد است که پس از انقلاب اسلامی کنترل جمعیت خیلی موفق‌تر عمل کرد و کاری که برای کاهش جمعیت ۳۳ درصدی در کشورهای انگلیس و فرانسه بین ۸۰ سال طول کشید در ایران ظرف مدت ۱۰ سال، ۷۰ درصد کاهش یافت.


به گفته‌ی خزعلی هنوز سیاست‌های کنترل جمعیت در کشور با همان شدت و در تمام خانه‌های بهداشت چک لیست‌ها وجود دارد و تنها اسم تنظیم و کنترل بر رویشان نیست و به اسم‌های دیگر نظیر بهداشت بارداری و فاصله گذاری مطلوب و ... تغییر کرده است.

وی با بیان اینکه اکنون با آمار بازی می‌شود و کشور به سمت پیری و سقوط جمعیتی پیش می‌رود، به آمار پنجره‌ جمعیتی اشاره کرد که سن متوسط‌اش از ۳۰ و ۳۵ سال گذشته است.


رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده با اشاره به آزمایش غربالگری اظهار کرد: در دنیا برای این آزمایش یک استاندارد علمی دارند و برای آن باید سن ۴۰ ـ ۴۵ سال به بالا و شرایطی خاص در خانواده وجود داشته باشد که به غربالگری توصیه شوند و سپس به خانواده‌ها توصیه می‌کنند که با توجه به شرایط تصمیمی بگیرند اما در کشور ما در تمامی سنین حتی در سن ۱۸ سالگی این آزمایش به طور اجباری وجود دارد و حتی پزشک را بابت شناختن و یا عدم شناختن بیماری در غربالگری محاکمه می‌کنند.


وی با بیان اینکه این آزمایش دقیق و مطلق نیست و شرایط علمی آن باید رعایت شود گفت: به دو موردِ نگرانی‌هایی که مردم دارند و حمایت‌هایی که حکومت تا کنون انجام داده است باید توجه کرد و ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تمام این‌ها جواب داریم و برایشان مصوبه و دوره آموزشی تنظیم کرده‌ایم.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۰۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است

مرضیه اتو گرا در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه رویداد جوانی جمعیت با اشاره به ماده ۱۹ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مبنی بر اعطای جایزه به برترین ها که شامل دستگاه ها برای میل به اهداف قانون برگزار خواهد شد افزود: ستاد ملی جمعیت مکلف است با تبیین شاخصهای ارزیابی، سلامت و سنجش تفکیک خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه های اجرایی، شرکت ها، موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان را مورد بررسی قرار دهد و نهادهای زیربط که اثربخشی در رشد ازدواج و فرزندآوری و فعالیت های موثری را داشته اند را شناسایی و اقدام به تقدیر به نحوه شایسته از آنها نماید.

وی در ادامه با اشاره به اینکه از اهداف دیگر این رویداد فراهم سازی شرایطی برای تبادل اندیشه بین صاحب نظران حوزه خانواده، جمعیت، ایجاد انگیزه و همچنین زمینه فرهنگی و هنری و ترویج فرهنگ ازدواج و فرزندآوری و روحیه کار تیمی برای ظهور استعدادهای علمی است خاطرنشان کرد: افراد مختلف در جامعه در فضای عمومی و نظام بهداشتی کشور با توجه به تلنگری که خورده اند برای اقدام موثر، تلاش بیشتری خواهند کرد که در امر جوانی جمعیت در کشور موفق باشند.

مسئول کار گروه جمعیت و فرزندآوری در هیات اندیشه ورزی امور بانوان استانداری گفت: ما شاهد این هستیم که شیب کاهش جمعیت در استان همدان کمتر شده است البته هنوز به ایده آل مطلوب نرسیده ایم، در زمینه جوانی جمعیت ما نیاز به فرهنگسازی داریم بدان گونه که فرهنگ زایمان طبیعی بعد از سزارین، فرهنگ شرکت در کلاسهای آمادگی بارداری، کاهش ترس از زایمان، خوشایند سازی بارداری ورضایت مندی مادران از مراکز بهداشتی و بیمارستان ها را بالا ببریم.

اتو گرا اذعان داشت: اغنا سازی عمومی و همگانی باید در این زمینه بصورت کامل انجام شود که همه مدیران دستگاه ها و کارکنان در هر اداره ای که هستند مسئله جوانی جمعیت را با معنای سلامت در نظر بگیرند و سلامت ما در گرو سلامت زنان، خانواده ها وفرزندان است.

وی تاکید کرد: پیشگیری از سقط جنین، سقط انتخابی که مادر خود رضایت به این کار دارد و آگاه‌سازی تشخیص زودرس ناباروری و درمان به موقع آن، به موقع ازدواج کردن و رعایت سبک زندگی سالم باید در جامعه پیگیری شود که هم اکنون توسط قرارگاه ورستاد جمعیت مورد بررسی قرار گرفته است.

کد خبر 6092529

دیگر خبرها

  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • هشدار جدی به مسافران؛ احتمال ریزش کوه و سقوط سنگ در ۲ مسیر
  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • خانواده اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • ازدواج آسان راه حل مسئله جوانی جمعیت است
  • ادعای کره جنوبی درباره ارتباط کره شمالی و جنبش حماس
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است