Web Analytics Made Easy - Statcounter

«زهرا امینی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بهزیستی به ۲ طیف مراجعه کننده خدمات مشاوره ژنتیک ارایه می‌کند یک بخش مددجویان بهزیستی هستند که رایگان خدمات دریافت می‌کنند و بخش دیگر سایر مراجعانی که در صورت تایید نداشتن تمکن مالی، کمک هزینه آزمایش ژنتیک را دریافت می‌کنند.

وی اظهار داشت: آزمایش ژنتیک اغلب با گرفتن خون انجام می‌شود و از ۱۰ تا ۷۰ میلیون هزینه دارد که مددجویان بهزیستی توان پرداخت آن را ندارد و سازمان تقبل هزینه را برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امینی افزود: اکنون پنج مرکز ژنتیک در اراک و یک مرکز مشاوره پایه در شهرستان خمین وجود دارد که مرکز پایه مردادماه امسال راه‌اندازی شده است.

وی انجام مشاوره و آزمایش ژنتیک را اقدامی ضروری و راهکاری مناسب برای پیشگیری از تولد کودکان معلول دانست و بیشتر معلولیت‌های مادرزادی علت ژنتیکی با منشاء ازدواج فامیلی دارند که با مشاوره و آزمایش ژنتیک تا سطح بالایی قابل پیشگیری هستند.
امینی افزود: تمامی زوج‌های جوان در آستانه ازدواج که آزمایش‌های عادی آنها مشکوک باشد باید آزمایش ژنتیک انجام دهند و ازدواج‌های فامیلی، سابقه معلولیت یکی از اعضای خانواده، مواجهه مادر با عوامل خطرزا مانند داروها، اشعه و مواد شیمیایی از موارد مهمی هستند که انجام آزمایش ژنتیک برای آنها ضروری است.

۶۵ هزار توانجو در استان مرکزی از خدمات بهزیستی استفاده می‌کنند.

برچسب‌ها استان مرکزی مددجویان بهزیستی مشاوره بیماری ژنتیکی سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان مرکزی مددجویان بهزیستی مشاوره بیماری ژنتیکی سازمان بهزیستی کشور استان مرکزی مددجویان بهزیستی مشاوره بیماری ژنتیکی سازمان بهزیستی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۸۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر شبکه دامپزشکی تایباد گفت:  این تعداد جوجه شترمرغ، اولین محموله دامی صادراتی در سال جاری بود که مقصد افغانستان ارسال شد.

حسن آذریان افزود: این پرندگان از مبدا شهرستان خواف بارگیری شده بودند و پس از انجام آزمایش‌های دامپزشکی در مرکز قرنطینه دامی مرز دوغارون به کشور مقصد منتقل شدند.

او گفت:مراکز قرنطینه دامی در مبادی مرزی وظیفه نظارت و پایش، صدور گواهی حمل و مجوز ترخیص، آزمایش و نمونه گیری محمولات صادراتی، وارداتی و ترانزیتی را دارند.

وی افزود: با توجه به اینکه مرز دوغارون تایباد در محل ورود و خروج حجم بالایی از انواع محمولات قرار دارد؛ مرکز قرنطینه این مرز زمینی نقش بسزایی را در پدافند غیرعامل، امنیت زیستی و جلوگیری از ورود بیماری‌های دامی به کشور دارد.

مدیر شبکه دامپزشکی تایبادگفت: هیچ گونه محدودیتی در صادرات، واردات و ترانزیت ضابطه‌مند فرآورده‌های دامی و حیوانی در مرز دوغارون وجود ندارد و در سال گذشته بیش از ۱۰ محموله شامل جوجه زنده مرغ، تخم مرغ، دارو و مکمل دامی، پودر گوشت، خوراک آبزیان و نهاده طیور به افغانستان صادر شده است.

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • ارائه ۴۱۰ هزار ساعت خدمت مشاوره‌ای رایگان به مردم
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟