Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرحناز عباسی فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛در خصوص کاهش بیماری‌های متابولیک عنوان کرد: بیماری‌های متابولیک جزء بیماری‌های نادر بین کودکان است که علی‌رغم نادر بودن توجه ویژه می‌طلبد و از آنجایی که بیشتر ارثی هستند و به دنبال ازدواج فامیلی شیوع بیشتری پیدا می‌کنند، باید متولیان سلامت و سایر نهادهای سلامت محور با فرهنگ سازی نرخ ازدواج‌های فامیلی را کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برخی بیماری‌های متابولیک با تشخیص زودهنگام قابل درمان هستند و در غیر این صورت در سنین بالا فرد دچار عوارض گوناگون خواهد شد.

فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان گفت: بیماری‌های متابولیک کودکان با غربالگری شناسایی می‌شود که ما برنامه غربالگری اولیه را داریم تا با پیش بینی بیماری‌ها و شناسایی بیماری‌ها روند درمان را سریعتر طی کنیم تا فرد در سال‌های بعدی درگیر عوارض متعدد بیماری نباشد.

 وی افزود: جای غربالگری یبماری‌های متابولیک کودکان در کشور خالی است که خوشبختانه مرکز طبی کودکان و چند مرکز محدود دیگر قرار است تا پایان سال دستگاه‌ها و تجهیزات غربالگری را به کار بگیرند.

 عباسی اظهار کرد: در زمینه غربالگری و تشخیص بیماری‌ها تا سال قبل وضعیت خوبی نداشتیم و با هزینه گزاف خیلی از آزمایش‌ها به خارج از کشور ارسال می‌شد که اکنون با وجود دستگاه‌های پیشرفته در آزمایشگاه‌های متابولیک این امکان برای کشور محقق شده و هزینه گزاف از دوش نظام سلامت برداشته شده است.

 ایجاد پایلوت بیماری های غربالگری در مرکز طبی کودکان تا پایان امسال

وی گفت: اکثر بیماری‌های متابولیک با تولد نوزاد خود را نشان نمی‌دهند و نوزاد دارای بیماری‌های متابولیک شکل عادی دارد و به این دلیل است که باید بحث غربالگری و تشخیص را در روزهای اول تولد نوزاد مد نظر قرار دهیم تا در سال‌های عادی بیمار، خانواده بیمار و نظام سلامت درگیر هزینه درمان و سایر عوارض روحی و روانی نشوند.

فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان در پایان گفت: غربالگری بیماری‌های متابولیک در برخی مراکز محدود وجود دارد اما هنوز به طور رسمی شروع نشده و قرار است پایلوت بیماری‌های غربالگری کودکان تا پایان امسال در مرکز طبی کودکان به کار گرفته شود تا شاهد پیشگیری و مداخله زودهنگام این گروه از افراد جامعه باشیم.

 انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۰۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود

به گزارش خبرآنلاین ، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و درمان در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رایگان شدن خدمات درمان برای کودکان تا سن ۷ سال در مراکز پزشکی دولتی گفت: در حوزه سلامت در سنین مختلف شرایط خاصی وجود دارد که ما باید به آن توجه کنیم. بسیاری از بیماری‌های انسان در ۷ سال اول زندگی او ایجاد می‌شود که اگر این بیماری‌ها در همان سنین کودکی پیشگیری شود، فرد در سنین بزرگسالی دیگر درگیر درمان این بیماری‌ها نخواهد شد.

ایسنا در خبری نوشت: وی افزود: رشد تکاملی بدن انسان در طول دهه اول عمر او ایجاد می‌شود. بنابراین هر حادثه‌ای به ویژه در ۷ سال اول زندگی کودکان می‌تواند پایدار شود. برهمین اساس با تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که صورت گرفت در نهایت، رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا سن ۷ سالگی در مراکز پزشکی دولتی در هیئت دولت به تصویب رسید. این طرح مایه افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است که علی رغم همه مشکلات و تحریم‌ها خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال را در مراکز دولتی رایگان اعلام کند.

عین اللهی گفت: این مسئله در واقع یک سرمایه گذاری برای آینده کشور است و ممکن است نتایج آن در دولت فعلی دیده نشود ولی در ۱۰ یا ۲۰ سال آینده نتایج آن مشخص خواهد شد و کشور را از نظر سلامت بیمه می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص کمبود دارو برای بیماران تالاسمی بیان کرد: بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز را تأمین کنیم. در زمینه داروی بیماری تالاسمی افزایش تولید داشته‌ایم ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که پزشک باید این را تشخیص دهد. کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش بنیان تأمین خواهیم کرد.

وزیر بهداشت درباره اهمیت تولید پانسمان برای بیماران پروانه‌ای خاطرنشان کرد: ما ابتدای دولت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که این میزان هم‌اکنون به ۱۴۰۰ شرکت رسیده که به‌نوعی رکورد است. با حمایت دولت تعداد این شرکت‌ها باز هم افزایش خواهد داشت که یکی از دستاوردهای همین شرکت‌ها، تولید این پانسمان بوده است. البته این کار در مرحله پژوهشی است و امیدواریم به مرحله تجاری‌سازی برسد

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901804

دیگر خبرها

  • بیماری مخفی هیتلر / لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی / خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است